In momentele de durere si tristete cauzate de pierderea unei persoane dragi, Casa Funerara Simion este aici pentru a va oferi servicii funerare complete, personalizate si de inalta calitate. Cu o echipa dedicata de profesionisti, Casa Funerara Simion este un partener de incredere pentru familiile aflate in doliu.

Suntem constienti ca fiecare familie este unica si are nevoi si dorinte diferite in ceea ce priveste organizarea ceremoniei de inmormantare. De aceea, ne concentrăm pe personalizarea fiecarei etape a procesului de inmormantare, astfel incat sa putem oferi un serviciu care sa reflecte omagiu si respect pentru persoana pierduta si sa ofere confort si liniste celor ramasi in urma.

Echipa noastra de specialisti este alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile, oferind sprijin emotional si suport practic pentru a asigura ca totul se desfasoara conform dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Lucram cu respect fata de traditiile si obiceiurile familiei, precum si cu profesionalism si confidentialitate.

Casa Funerara Simion ofera o gama completa de servicii funerare, de la preluarea decedatului la inmormantare si servicii post-înmormântare. Constatarea decesului, transportul decedatului, imbalsamarea, formalitatile decesului si organizarea ceremoniei de inmormantare sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim. Ne asiguram ca toate detaliile sunt luate in considerare si ca totul este facut cu atentie la detalii si respect fata de persoana pierduta.

In plus, Casa Funerara Simion ofera si o gama larga de produse funerare, cum ar fi sicrie, cruci, coroane, jerbe, prosoape, pachete parastase si multe altele. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt oferite la preturi accesibile.

Ne puteti contacta la orice ora din zi sau noapte, 7 zile pe saptamana, pentru a discuta despre serviciile noastre si pentru a primi sfaturi si sprijin in aceste momente dificile. Suntem disponibili la numerele de telefon 0784 763 663 si 0731 147 900 sau prin email la contact@casafunerarasimion.ro.

Casa Funerara Simion isi desfasoara activitatea in doua locatii, Strada Garoafei nr 10, Pantelimon, Ilfov si Bd Decebal nr 171, Fundulea, Calarasi, asigurand astfel acoperire in ambele zone.