[ad_1]

Maldi-Tof este în prezent unul dintre cele mai populare sisteme automate de identificare microbiană prin spectrometrie de masă, ale cărui beneficii şi întrebuinţări sunt numeroase şi adesea lăudate de către specialiştii în domeniu. Prin urmare, în cazul în care şi pe tine te interesează achiziţionarea unui astfel de sistem multifuncţional, te invităm să colaborezi cu firma Proton Impex 2000, sursa ta zilnică de echipamente medicale de top, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Partener de încredere pentru toate categoriile de clienţi

În prezent, atunci când vine vorba de aparatură medicală de ultimă generaţie, Proton este un nume sonor în rândul unui număr mare de clienţi din sectorul public şi privat. Putem vorbi aici atât despre spitale de stat şi clinici private, cât şi despre laboratoare de stat şi private, institute de cercetare şi universităţi, dar nu numai. Lucru care se justifică de altfel, dacă aducem în discuţie serviciile sale la cele mai înalte standarde de calitate, profesionalism şi promptitudine pe care le oferă tuturor clienţilor săi, dar şi experienţa vastă în comercializarea celor mai bune echipamente medicale.

Produse de calitate premium

Proton vine în întâmpinarea tuturor categoriilor de clienţi cu cea mai variată gamă de aparatură medicală, care găzduieşte la rândul ei şi sistemele Maldi-Tof, utilizate la ora actuală pe scară largă pentru indentificarea precisă, rapidă şi eficientă a bacteriilor patogene, în special a microaerobilor, anaerobilor, microbacteriilor şi ciupercilor. Acestea se remarcă prin calitate superioară şi performanţe înalte, fiind de mare ajutor într-o varietate de aplicaţii medicale, începând de la  medicina de laborator pentru analiza secvenței componentelor şi până la determinarea conținutului fiecărei componente în organismele vii sau analiza structurii, dar nu numai. Pe scurt, un sistem Maldi-Tof Shimadzu este un ajutor de nădejde pe care te poţi baza în contexte dintre cele mai diverse, motiv pentru care merită orice investiţie.

Cele mai bune preţuri

Mai ales că acum, pe site-ul celor de la Proton, poţi comanda sistemul Maldi Tof Shimadzu dorit fără să faci eforturi semnificative din punct de vedere financiar. Această firmă îţi doreşte ce este mai bun pentru clienţii săi, atât din punct de vedere personal, cât şi financiar, motiv pentru care oferă cel mai avantajos raport calitate-preţ de pe piaţă la sistemele Maldi-Tof pe care le comercializează. De asemenea, pentru a garanta satisfacţia tuturor categoriilor sale de clienţi, Proton pune acum la dispoziţia acestora şi un program de leasing, creat special pentru a te aduce cu un pas mai aproape de cele mai atractive discount-uri pentru achiziţiile efectuate.[ad_2]